Usi de uz general

UȘĂ ÎMPOTRIVA INCENDIILOR SIMETRICO REI 60 sau 120

 

SPECIFICATII TEHNICE

 

Ușă ignifugă, cu un singur sau cu două foi, 60 sau 120 REI conform celei mai recente directive europene pentru ușile rezistente la foc, EN 1634-1, grosimea foii 51 MM.

Foaie ușă de tip sandwich, realizată din tablă zincată și realizare internă din material termoizolant și fonic ignifug cu o bază de fibre miniere, cu densitate de 100 KG / M3 și 2 șuruburi de siguranță în partea din spate.

Cadrul este realizat din tablă laminată, cu grosimea de 1,5 mm, cu balamale reglabile. Există două găuri pentru suport și este prevăzut cu garnitură termoexpandă perimetric. Lățimea cadrului este de 56 mm pentru suportul său puternic. Însoțit de aceeași parte laterală superioară și parte inferioară, astfel încât să aibă capacitatea de a fi plasat cu o deschidere dreaptă sau stângă.

Sunt prevăzute două balamale reglabile de tip rulment greu, unde una dintre ele are capacitatea de a se regla, astfel încât să funcționeze și ca mecanism de reintroducere.

Încuietoare din întregul oțel cu mânere și butoane, ignifuge, conform DIN 18273 FS. Încuietoarea este protejată intern și extern de azbest cu grosimea de 10 mm.

Ușile ignifuge sunt vopsite electrostatic cu RAL 7035 anti-zgârieturi (gri) sau în altă culoare în caz de acord. Mai exact pentru ușa ignifugă cu două foițe, după care se cere un mecanism de prioritate de închidere
de frunze pot fi furnizate. Ușa cu două canaturi este prevăzută cu un mecanism cu zăvoare automate pentru podea și acoperiș din oțel, astfel încât canatul semifix să poată fi imobilizat în poziție închisă cu siguranță.

După cerere, poate fi prevăzută o bară de panică pentru ușile cu un singur strat și pentru ușile cu două foi, pe una sau ambele frunze. Mai mult, este prevăzută amplasarea de electro-magneți (podea sau perete) care vor imobiliza frunzele ușii în poziție deschisă. Există, de asemenea, posibilitatea amplasării mecanismului de reintroducere hidraulică în cazul utilizării în masă.

Ușile ignifuge sunt însoțite de toate certificatele legale, în urma testelor care au avut loc în laboratoarele europene, LAPI în Italia și Applus LGAI în Spania, conform celei mai recente directive europene EN 1634-1.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support